Saknar du dina matcher på RINGSIDE?

Det finns drygt 52 000 matcher införda på RINGSIDE. Det är naturligtvis inte tillräckligt för att spegla det som en gång varit, men databasen växer för varje dag. Hjälper ni till går det fortare.

Det händer ibland att aktiva eller f.d. aktiva hör av sig och är irriterade över att deras matchlistor inte är kompletta. Ingenting kan väl vara enklare att åtgärda. Till dig som är aktiv. Klaga inte på mig, rikta irritationen åt rätt håll. Vänd dig till din klubb och se till att den rapporterar dina matcher. Jag knappar in resultat när jag erhåller dem. 

Sedan finns det en annan kategori som jämrar sig. De tillhör påfallande ofta gruppen misslyckade (f.d.) proffsboxare som känner sig kränkta över att det saknas matcher. Varför gnälla? Scanna av era startböcker och skicka innehållet till mig så noterar jag matcherna. 


Jag påpekar ännu en gång. Jag följer inte enskilda boxare - jag registrerar galor/tävlingar/mästerskap. Jag sveper i tid och rum över den svenska boxningshistorien från dess begynnelse fram till idag, jag rör mig från söder till norr och från öster till väster. 


Men. Och detta är ett viktigt undantag. När jag får en startbok i min hand eller en kopia på den så noterar jag per omgående vad som står i den. De som skickar in sin gamla startbok hamnar så att säga i en gräddfil. De som inte förser mig med material får vänta... och kanske vänta länge...


Tips - läs Förklaringar. 


I övrigt stort innerligt tack till alla er, och ni är många, som bidrar med resultat, foton och information. Tillsammans skapar vi den svenska boxningshistorien. 


//CF