Dådet i Vetlanda - min vrede är gränslös

Ännu ett vansinnigt terrordåd har drabbat oskyldiga människor. Gärningsmannen var en afghan. En person som överhuvudtaget inte skulle vara här. 
Totalt oansvariga politiker har under decennier bedrivit en huvudlös och destruktiv politik vad avser invandringen. Sverige har blivit ett eldorado för lycksökare, kriminella och religiösa extremister. Afghanen kom för några år sedan. Han har sedan dess levt på våra skattepengar och redan hunnit begå brott. Naturligtvis. Han belönar samhället som tagit emot honom med ett bestialiskt knivdåd. Han är varken den förste eller siste "invandraren" som kommer att begå brott. Ändå får de stanna kvar i landet. De kastas inte ens ut vid grova brott som våldtäkter.  Regeringspolitikerna och ledarskribenterna är sååå förstående. Det är sååå synd om dem. Vi kommer att få höra en kör av röster som ursäktar och förminskar dådet. Professionella lögnare av skilda slag kommer att framträda i Dagens Nyheter, Sveriges Radio/TV och andra media. Dådet kommer att skyllas på det svenska samhället och svenskarna, inte på gärningsmannen. 
Statsministern är redan igång med sitt svammel, liksom Annie "Jag älskar afghaner" Lööf och många andra från den politiska parnassen.
Det är hög tid att sätta press på politikerna - nu får det vara nog! Tala om för dem att de har blod på sina händer. 

Som grädde på moset så hade Tamim Sultani gått ett par boxningsmatcher för Nässjö BK vilket gör min bedrövelse ännu större. 


//CF


PS. Jag fick rätt. Vi medborgare skall inte ställa politikerna till svars för en huvudlös invandringspolitik. Istället ska vi tycka synd om den brutale afghanen. De sju offren är inget som tidningar och TV bryr sig om. Nu gäller det till varje pris frikoppla gärningen från invandringen. 
Statsministern får gärna höra av sig och förklara hur ett dåd utfört av en afghan, som inte skulle vara här, inte har med invandringen att göra.
Och fler av Sultaninis sort är att vänta...